Friday, February 8, 2013

16mo Aman!

Aman is already 16mo.

Alhamdulillah he is doing great, growing up healthy and happy. Aman now not only walking but he is running, talking, singing, and dancing! Haha!

Dulu tak suka naik kereta but now petang jer baba kena bawak jalan. LOL!

Thats Aman and Baba in Balok Beach Kuantan, we went there for a holiday last week and had so much fun!





11 comments:

mizah said...

cepat Je dah besar kan!

Myluv - Syl said...

dah besar dah aman.

atulhani said...

Sekejap aje dorang ni membesar kan.. salam sayang sket kat aman... :)

zailamohamad said...

yeay..ada juga update..silalah update selalu dengan cerita yang panjang2 lagi:)

working mom... said...

suka tgkbaby waktu tido.suci dan aman jer... :)

amirah said...

cutenya aman...kejappp je dah 16mo..

NenetPenne (NP) said...

punyalah lama u tak up entry...masa berlalu begitu cepat, dah 16 bulan dah ur son...

hari tu baru je tengok dia masih lagi umur 1 bulan.....

Fazlinil Irma said...

hye amaan..!!

dah berjalan ni lg la mummy super duper busy nak main kejar-kejar kan.. heeee.. :)

A~ said...

OMG, my Aman dah besar! sooooo adorable & hensem young man dah.
how r u dear? please send my hugs to Aman :)

btw, darling, lama tak menulis ye. kita pon lama dah tak menulis. rindu pon rindu jugak, but tu la, other more important priorities at the moment. insyaAllah kalau segalanye selesai, i sambung lagi.

Fiza Rahman said...

Aman dah besar. Makin hensem ☺☺. Rajinlah update dear.

eynda said...

Dah besar Aman.... gambar cantik2 :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...